SPIRITUAALNE PRAKTIKA
29.-30. Märts 2024
Käesolev nädalalõpuseminar annab sissejuhatuse karmamudrale, iidsele tantristlikule budismi praktikale, ning seonduvatele joogiharjutustele (hingamine ja kujustamine). Seda kõike inimliku kirega tegelemiseks ning maise seksuaalsuse vaimse arengu ning vabanemise vahendiks muutmiseks.
Karmamudra Juthog Ningthigi järgi, juhendab Olev Poolamets
Karmamudrat võib leida erinevatest budistlikest traditsioonidest, kuid see töötuba keskendub karmamudrale Juthog Ningthtigi traditsioonist – Tiibeti Traditsioonilise Meditsiini vaimsele osale. Võib öelda, et Juthog Ningthtigis on karmamudra suunatud paremale tervisele, suhtele ja paremaks läbisaamiseks iseenda ja kaaslasega.

Põhjalikumalt on tutvustanud teemat dr. Nida Chenagtsang raamatus “Karmamudra: Tiibeti õndsuse jooga”. Käesolev seminar sobib kõigile osalejatele sõltumata vanusest või seksuaalsest orientatsioonist (sättumusest). Osaleda võivad nii partneriga kui ka partnerita inimesed.

Seminari viib läbi Olev Poolamets.

  • Alustame 29. märtsil kell 11.00.
  • Soovitav osalusannetus 100 EUR.
  • Kohapeal on lihtne taimetoit.
Anna teada, kui oled tulemas
Võimalusel palume annetust lihtsa taimetoidu ja ööbimise eest. Kogu annetus läheb Sowa Rigpa Väluste keskuse arendamiseks.