KOHUSTUSLIK 4-AASTASE TTM KURSUSELE
09.-14. Aprill
Ku Nye massaaž on pärit iidsetest Tiibeti kuningriikidest üle 3900 aasta tagasi ja see on tiibeti meditsiinitraditsiooni põline praktika. Vanad tiibetlased tegid Ku Nye-d vastavalt diagnoosile ja kasutasid erilisi õlisid ning ekstrakte ravialuse tasakaalutuse või füüsilise seisundi parandamiseks.
KU NYE MASSAŽ
(1. osa)
Iga päev kell 10-17


Õpe toimub Välustes Viljandimaal
Veebiõpe pole seekord võimalik

Mis on ku-nye massaaž?


Tegemist on väga unikaalse ja iidse tiibeti teraapiaga nii profülaktikaks kui raviks. Massaaž tervikuna on pikk protseduur ja seda sooritatakse inimese individuaalsest tüübist või kaebustest lähtuvalt.

Õpime ise tegema tüübijärgseid õlisid sobivate ravimtaimedega. Õpime määrama inimese individuaalset tüüpi ja puudutame ka diagnostikameetodeid. Ka on juttu sellest, milline peaks olema teraapiaruum ja terapeudi energeetiline kaitse. Teraapia näidustused ja vastunäidustused ning võimalikud tekkivad reaktsioonid ja kuidas nendega toime tulla.

Massaaž koosneb erinevatest etappidest


  • õli pealekandmise tehnikad
  • liigestega tehtavad harjutused
  • keha kividega soojendamine või jahutamine
  • lihaste töötlemine
  • õli jääkide kehalt eemaldamine
Lisaks õpime tundma ja kasutama kehal asuvaid akupressuuri punkte ning energiakanaleid. Teeme ka puhastavaid hingamisharjutusi.

Kellele see õpe sobib?


Osaleda võivad kõik, kel on soov inimesi aidata ja seda just läbi massaaži. Eelnevad meditsiinilised või idamaa filosoofilised teadmised ei ole vajalikud. Küll aga on eeltingimuseks Juurtantra koolituse läbimine. See koolitus hõlmab tiibeti meditsiini baasteadmisi, mis on muidu ku-nye koolituse teoreetiliseks osaks. Kuna inimestel aga on raske leida 10 päeva järjest koolitusel osalemiseks, jätsime ku-nye koolituse seekord vaid 6-päevaseks ja puhtalt praktiliseks. Teooria osa aga saab kuulata zoomis ette endale sobival ajal. Kes on Juurtantrat varem õppinud, siis seda uuesti üle kuulama ei pea.

Kursusel osalemise eeldus

Osalejal peab olema läbitud Juurtantra või Ku Nye esimese astme kursus. Palun võta ühendust, kui tahad osaleda Juurtantra kursusel ja/või läbida salvestatud kursuse interneti teel.
Juurtantra

See kursus maalib portree inimelust, mis on kõigega siin ilmas seotud, selle abil tekib arusaamine keha, vaimu ja energia tasakaalust ja tasakaalutusest. See on tiibeti traditsioonilise meditsiini esimene osa.

Vaata täpsemat infot salvestatud kursuse kohta


Anu sündis Tallinnas. Ta on õppinud 5 aastat (1993-1996 ja 2004-2006) klassikalist meditsiini (Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, ämmaemanda eriala), 3 aastat (1993-1996) Hiina traditsioonilist meditsiini (Hiina nõelravi kool Neijing) ning Korea nõelravi su-jok (1996).

Anu on lõpetanud sowa rigpa TTM-i ja TET-i kursused ja kaks tiibeti astroloogia kursust. Sowa rigpat hakkas ta õpetama 2006. aastal ja on seda õpetanud 8 riigis. Ta õpetab meditsiini teoreetilist poolt, teraapiaid, ne-džang joogat ja meditatsiooni.

Rohkem infot leiad tema kodulehelt www.tiibetimeditsiin.ee
ÕPETAJA
Anu Rootalu-Wachsmann
Hinnad
Ku Nye massaž
Ravi patsiendi tasakaalutuse või füüsilise seisundi parandamiseks.
Öömaja
Ööbimine on hosteli stiilis. Öömaja hinna sisse kuulub duši ja puhkeala kasutamine, osaline ligipääs köögile. Antud on ühe inimese ühe öö hind.
Ööbimine väljas
Koolihoovi võid parkida oma karavani või magada telgis. Öömaja hinna sisse kuulub duši ja puhkeala kasutamine, osaline ligipääs köögile. Antud on ühe inimese ühe öö hind.
Söök
Hinna sees on kolm toidukorda, hommiku-, lõuna-, ja õhtusöök.
More products

Kursuse eest võib tasuda osamaksude kaupa.

Selleks võta meiega ühendust sorigkhang.estonia@gmail.com


Kui sul on tõsine soov osaleda, aga hetkel on kursusetasu maksmine raskendatud, siis võta meiega ühendust ja leiame lahenduse.